YouTube släpper ny layout

Precis när man lyckats få till lite snits på sin YouTube-kanal med bakgrund och hela kittet så verkar det som om världens nästa största sökmotor tänker begåva oss med en ny layout.

Dessa layouter är inte tillgängliga för alla ännu, men i videon här under kan du få en liten tjuvtitt. Det är YouTube-stjärnan iJustine, en av de så kallade ”internetpersonligheterna”, som guidar oss genom nyheterna.

Hon har haft sin kanal sedan 2006 och publicerar nya videor tre gånger i veckan, så hon vet med andra ord vad hon talar om. Som bonus får du dessutom en liten tidsresa genom de olika YouTube-layouter som iJustine haft under åren.

[imaioVideo v=1]

Själv sätter jag mig ner och väntar på att den nya layouten ska bli tillgänglig för oss alla, tycker nymodigheterna ser lovande ut. Speciellt det här med ikoner för andra sociala medier som Facebook, Twitter och Google+ och alla taggar för spellistor etc.

Det tycker jag verkar bra för framtiden.


BloggkommentarerVad tycker du? Är den nya YouTube-layouten något att ha?
Dela gärna med dig av vad du tror om den nya layouten i kommentarsfältet här under.

[hcshort id=”5″]

Om skribenten Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är grundare av Online Marketing Academy och en hängiven copywriter och internetmarknadsförare som brinner för att hjälpa företag att lyckas med sin närvaro på nätet.

Följ mig:

Gör din röst hörd:

0 kommentarer

Popular posts