Supertips för dig som vill bli en vass copywriter

Idag har jag ett riktigt toppentips för dig som vill bli en bättre copywriter och skriva vassare säljtexter för ditt företag.

”There is no problem that can’t be solved with a world-class sales letter.”

Gary HalbertEtt sant visdomsord från en av världens absolut bästa copywriters, Gary Halbert.

Och tipset jag har till dig är att kasta dig över Garys samling av nyhetsbrev som du hittar HÄR och studera dem som en igel. En bättre inspirationskälla till fantastisk copy hittar du inte på nätet. Bortse från den ganska sjaskiga layouten på själva sidan för det du kommer hitta är en guldgruva av rang.

Kanske är inte Gary Halbert en av de mest kända – i alla fall togs han aldrig upp under min copywriterutbildning utan jag har blivit bekant med honom på senare år. Men han var ett sant original, en inspiratör och en gudabenådad skribent.

Han är också känd som en av dem som skapade direktmarknadsföringen på Internet – så att denne herre hade koll på det här med säljbrev som konverterar behöver du inte tvivla på.

Tyvärr finns inte Gary och hans vassa penna (och enligt uppgift även rätt vassa tunga) längre ibland oss då han lämnade jordelivet 2007, men hans copytexter lever för evigt. Åtskilliga företagare har tjänat miljontals kronor på att inspireras av säljbrev och nu har du chansen att ta del av hans verk. Helt gratis.

Vad väntar du på, kila över HIT meddetsamma!

Charlotta Wortzelius

[hcshort id=”5″]

Om skribenten Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är grundare av Online Marketing Academy och en hängiven copywriter och internetmarknadsförare som brinner för att hjälpa företag att lyckas med sin närvaro på nätet.

Följ mig:

Gör din röst hörd:

0 kommentarer

Popular posts