Om någon ändå varnat mig innan…

Om någon ändå hade sagt hur det var på riktigt innan jag tog det där banklånet till copywriterskolan

Kanske har du drömt om ett flashigt jobb som copywriter på en reklambyrå mitt i smeten där du slänger iväg några ord då och då? Eller tittat dig fördärvad på Mad Men och tänkt att Don Draper och Peggy Olsens tillvaro vore något för dig? Well, think again.

Här är en video som visar se hur det verkligen är att skriva för brödfödan.

[imaioVideo v=1]

Nej då. Så illa är det inte. Men visst var det en rolig video? Precis rätt sorts humor för en marknadsförare så här på fredagseftermiddagen.

Copywriter är ändå världens bästa jobb – och det säger jag inte bara för att det råkar vara en av titlarna på mitt visitkort.

Kan du skriva riktigt vasst och säljande, så finns det inget bättre sätt att bli framgångsrik i din marknadsföring och därmed ditt företagande. Det garanterar jag.

Så om du känner att ditt skrivande skulle kunna bli bättre så är en investering i en copyutbildning något som kommer definitivt ge ett rejält bang for the buck.

Det är inte ett lätt jobb. Någonstans mittemellan den stackars kvinnan i videon och reklamnissarna på Madison Avenue, är en bra beskrivning. Men tänk att kunna skriva säljbrev, rubriker, blogginlägg, nyhetsbrev – you name it – som drar till sig dina kunder likt en magnet. Vilken skillnad det kan göra.

Så, vad väntar du på?

Charlotta Wortzelius

Om skribenten Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är grundare av Online Marketing Academy och en hängiven copywriter och internetmarknadsförare som brinner för att hjälpa företag att lyckas med sin närvaro på nätet.

Följ mig:

Gör din röst hörd:

1 kommentarer
Stina säger 27 augusti 2012

Haha, rolig video. Tur att man inte är copy..

Svara
Svara

Popular posts