En lyckosam spark i baken eller vatten över huvudet?

Som företagare har man ständigt alldeles för många järn i elden. Offerter som ska skrivas, webbplatser som ska snyggas till, bokföringsunderlag som ska sammanställas och nätverksmöten som ska minglas. Bland annat. Sedan har vi själva kärnverksamheten också. Man kan svettas för mindre.

Vad som då kan få stryka på foten ibland är bloggandet – det som inte ger några snabba resultat och mat på bordet nästa vecka, men som många gånger faktiskt kan vara det som ger framgång i långa loppet. Och som faktiskt är det jag tycker är allra roligast i min verksamhet. Jag älskar att skriva – det var därför jag blev copywriter – och att ha någonstans att skriva om precis det jag vill och inte det kunden vill behövs. Både för vård av skrivlusten och själen.

För att den här bloggen ska få den uppmärksamhet den förtjänar och få upp farten på riktigt 2013 har jag därför kastat mig huvudstupa in i en första klassens utmaning med start idag: #Blogg100.

Det är ett finfint initiativ av Fredrik Wass som utmanat sina fellow bloggers därute att varje dag i 100 dagar framåt publicera minst ett nytt blogginlägg per dag. Det är andra året Fredrik drar igång detta och förra året var det mängder av bloggare som tog sig an utmaningen.

Och i år blir jag och Digitalmarknadsförarens blogg en av dem. För jag vill härmed deklarera: Challenge accepted.

När jag och de andra som antagit utmaningen – att döma av kommentarerna på Fredriks inlägg verkar vi vara ett rätt stort gäng tappra själar – kommer det vara vår och nästan sommar och det känns ju också fint. För när jag tittar ut genom fönstret nu känns det ganska avlägset.

Målet är att blogga någonting vettigt om digital marknadsföring, sociala medier och företagande varje dag och den som lever får se om #Blogg100 blir en lyckosam spark i baken eller vatten över huvudet. Här och nu känns det i alla fall roligt och inspirerande.

Så då kör vi då. Bara 99 inlägg kvar…

Digitalmarknadsföraren antar utmaningen #Blogg100

[hcshort id=”5″]

Om skribenten Charlotta Wortzelius

Charlotta Wortzelius är grundare av Online Marketing Academy och en hängiven copywriter och internetmarknadsförare som brinner för att hjälpa företag att lyckas med sin närvaro på nätet.

Följ mig:

Gör din röst hörd:

0 kommentarer

Popular posts